top of page

온새미로 데이트카페 사이트 그룹

공개·회원 35명

[telewizja na żywo@] Śląsk Korona gledaj 9 grudnia 2023

3 dni temu — Następne mecze: 06.12. Korona Kielce - Legia Warszawa, 09.12. Śląsk. ... gledaj na żywo online 5 grudnia 2023 2 dni temu — LIVE, ...

🎮Esports - CS2🎮 🕑 14:10 🎮 Spirit - Furia 🎮 📈 2 @2,30 -... 13 godzin temu — Slask Wroc Korona Kie. Sub, 20:00. Catanzaro Pisa. Sub, 16:15 Ako gledam kvalitetu igraca i organizacija izmedju Spirita i ova dva tima ... LIVE: Korona Kielce - Śląsk Wrocław (NA ŻYWO) 1 sie 2022 — Gdzie obejrzeć mecz Śląska Wrocław z Koroną Kielce na żywo? Zachęcamy do śledzenia naszych relacji z tego pojedynku 3. kolejki ekstraklasy. Śląsk Wrocław - Korona Kielce na żywo - Piłka nożna Spotkanie rozgrywane jest w ramach rozgrywek: Ekstraklasa, Piłka nożna. Transmisja w TV planowana jest na kanale: Arena Sport 5, Canal+ 4K Ultra HD, Canal+ ... Sloga je kvalitetna ekipa kvalitetnija od Posusja i kuci su dominantniji tri puta vise nego oni u gostima. Ne bih trebalo da bude problema u ovom tipu jer su jednostavno oni takve naravi da napinju i udaraju jako bez velike muke mislim da dolazi 1. 08. 13:16 Like (13) Football / Malta 1 / 09. 14:00 Valletta - Hibernians TIP: X @2. 8 Za Getafe sam pricao, isti slucaj gledam i ovde X domacin X gost X gost X gost i pre toga 2 Hibernians 1 Valeta X pa 2 valeta 1 hibernians opet mislim da postoji neki vid saradnje ovde. Zadnjih 10 meceva vidimo da se ovde desava nesto cudno a to je da u sezoni dele poene tako sto igraju X pa gost domacin sve zavisi to se ne zna.. Tip i analiza za Varazdin - Osijek | Croatia 1 | Kladionica 11 godzin temu — Valletta - Hibernians. TIP: X @2.8 8/10. Za Getafe sam pricao, isti slucaj gledam Slask Wroclaw - Korona Kielce. TIP: 1 @2.3 8/10. Prvo cemu ... Koga briga za Koronu kad je 14. ta i ne moze da ode na 16 mesto i da moze Slask ce pre da cuva prvo nego sto ih briga da ovi ne spadnu ispod. Jagiellonia je u petama tu igra se protiv Rakow-a kojeg mogu komotno da pobede, Slask ovom pobedom bezi lepo od Jaggie i od Lecha takodje i od Rakowa, mnogo je dobra ekipa, dobru matematiku imaju, i svidja mi se ta igra pratio sam ih par meceva. Zadnji mec sa Rakowom X tako da nece oni odigrati 2 X-a za redom zabice oni pobedu ovde.. 08. 13:42 Like (11) 10. 15:00 Ovo je za nekog mozda wow, ali da ja sam pogadjao ovakve kvote. Radomiak Radom Śląsk Wrocław gledaj 27.11.2023 27 lis 2023 — Radomiak Radom Śląsk Wrocław gledaj 27.11.2023 Follow the PKO BP Ekstraklasa live Football match between Slask Wroclaw and Radomiak Radom ... Korona Kielce – Śląsk Wrocław już dziś wieczorem. Gdzie 24 lip 2023 — Wszystko wskazuje zatem na to, że na Suzuki Arenie czeka nas naprawdę wyjątkowo emocjonujące spotkanie. Transmisja meczu Korona Kielce – Śląsk ... Śląsk Wrocław - Korona Kielce Śląsk Wrocław - Korona Kielce – live stream online i transmisja na żywo. Piłka nożna to jedna z najpopularniejszych dyscyplin sportowych na świecie. Varazdin i Osijek dva hrvatska tima sastaju se i vec par puta su igrali ovako, u sezoni imaju 2 X -a, imali smo dva puta da su odigrali iz X u X dva puta iz Osijeka u X, zadnji mec je bio iz 2 u X, sad smatram da ide opet iz 2 u X, ali takodje je moguce da dodje opet iz 1 u X. Zasto najvise igram iz 2 u x je zato sto je Osijeka jaca ekipa i kapiram da ce biti realnije da oni prvi daju gol pa tek onda da se pokrenu iz Varazdina. 08. 14:12 Like (18) Football / B&H 1 / 09. 13:00 Sloga Doboj - Posusje TIP: 1 @1. 94 8/10 Ovi timovi su u saradnji vec neko vreme i Posusje bi trebalo da dozvoli Slogi jos jednu pobedu minimalno ove sezone.. Slogi je vise potrebna pobeda jer je odma iza Veleza koja danas igra tesku utakmicu protiv Zeljeznicara i ako izgubi Sloga im je za petama za sledeci mec. Korona Kielce - Śląsk Wrocław na żywo w TV i online. Gdzie 13 sie 2018 — W poniedziałek, w ramach Lotto Ekstraklasy, odbędzie się mecz Korona Kielce - Śląsk Wrocław. Transmisja TV na antenie Eurosport 1.

소개

그룹에 오신 것을 환영합니다. 다른 회원과의 교류 및 업데이트 수신, 동영상 공유 등의 활동을 시작하세요.

bottom of page